Opal Dream - magazin bijuterii opal: cercei, inele, pandantive, bratari - bijuterii argint, bijuterii aur, bijuterii ieftine, bijuterii handmade
 
 
 
 

Cuptoare cu Lemne.ro

Cuptoare cu Lemne.ro GUSTUL MANCARII DE ODINIOARA

Importator unic in Romania de cuptoare prefabricate din roca vulcanica, pentru gatit la foc de lemne.

___________________________

Gateste sanatos si savuros!

Gratinate, friptura, peste, tarte sau deserturi se prepara la fel de bine si de usor ca pizza sau painea. Fripturile, de exemplu, au un timp de gatire de doua ori mai rapid datorita caldurii care le inconjoara, fara risc de aprindere a grasimii (jarul este impins catre laterale).

Cuptorul cu lemne se poate integra atat in gradina cat si in interior in bucatarie, pentru a aduce casei dumneavoastra o atmosfera autentica si conviviala.

___________________________

Din motive de transparenta si de calitate, am analizat in mod regulat de catre un laborator independent certificat produsele noastre.

Analizind in mod repetat si regulat va putem garanta conformitatea produselor noastre.

Descarca certificatul alimentar 2009 format PDF!

Sfaturi de gatit

Un cuptor cu lemne permite gatitul traditional cu foc de lemne pentru pizza si pâine si orice alt fel de mancare gatit in mod obisnuit la cuptor: friptura, sarmale, musaca, pui, peste, placinte, tarte, etc.
Pentru a face acest lucru, pur si simplu faceti un foc in interiorul cuptorului, lasati-l sa arda pina ramine doar jarul si incepeti coacerea.

Cateva sfaturi pentru diferite preparate:

Pentru Pizza:

Incalziti cuptorul cu 1 ora inainte, cu 4-7 busteni. Cand jarul este gata, impingeti-l catre margini. Curatati cu o perie centrul cuptorului, introduceti pizza si lasati la copt aproximativ 2-4 minute.

Pentru mancarurile care necesita un vas:

Friptura, sarmale, pui, gratinate, etc. Preincalziti cuptorul ca pentru pizza. Introduceti vasul dupa ce l-ati acoperit cu o folie de aluminiu pentru a permite coacerea in profunzime. Cand este aproape gata indepartati folia de aluminiu pentru rumenire.

Pentru gratar:

Faceti un foc din 3-4 busteni. Impingeti jarul catre margine. Introduceti gratarul cu picioare pe care ati asezat carnea / pestele, etc. Atentie: timpul de gatire este foarte scurt. Dupa ce ati terminat readuceti jarul pe centru pentru a arde grasimea scursa.

Pentru paine:

Incalziti cuptorul pina ce cupola devine alba (piroliza). Scoateti tot jarul din cuptor. Asteptati pina ce temperatura scade intre 200 si 250 grade Celsius, pe urma introduceti painea si inchideti usa.

NOTA:
Majoritatea felurilor de mancare se gatesc cu usa cuptorului larg deschisa, mai putin: paine, tarte si  alte coaceri lente pentru care se scoate jarul din cuptor si se inchide usa pentru a pastra caldura timp indelungat.

Share/Bookmark

 

© 2017 Cuptoare cu Lemne.ro | Toate drepturile rezervate. Contactati-ne acum pentru a beneficia de cele mai noi oferte!