Opal Dream - magazin bijuterii opal: cercei, inele, pandantive, bratari - bijuterii argint, bijuterii aur, bijuterii ieftine, bijuterii handmade
 
 
 
 

Cuptoare cu Lemne.ro

Cuptoare cu Lemne.ro GUSTUL MANCARII DE ODINIOARA

Importator unic in Romania de cuptoare prefabricate din roca vulcanica, pentru gatit la foc de lemne.

___________________________

Gateste sanatos si savuros!

Gratinate, friptura, peste, tarte sau deserturi se prepara la fel de bine si de usor ca pizza sau painea. Fripturile, de exemplu, au un timp de gatire de doua ori mai rapid datorita caldurii care le inconjoara, fara risc de aprindere a grasimii (jarul este impins catre laterale).

Cuptorul cu lemne se poate integra atat in gradina cat si in interior in bucatarie, pentru a aduce casei dumneavoastra o atmosfera autentica si conviviala.

___________________________

Din motive de transparenta si de calitate, am analizat in mod regulat de catre un laborator independent certificat produsele noastre.

Analizind in mod repetat si regulat va putem garanta conformitatea produselor noastre.

Descarca certificatul alimentar 2009 format PDF!

Galerie Foto

Instalare simpla si perfect integrata !

Inaltimea si forma boltilor au fost studiate in mod special pentru a permite circulatia ideala a caldurii. Cit despre acumularea termica, aceasta este optima datorita masei si termostabilitatii componentelor.Inertia termica perfecta permite gatirea mai multor preparate culinare cu un singur foc.

Toate cuptoarele noastre sunt complete. Fiecare cuptor este livrat cu o schema de montaj precisa, usa de otel sau de fonta si grila pentru gratar in fucntie de model.Puteti decora cuptorul dupa cum doriti, tinind cont de instructiunile de montaj.

Idei de amenajare pentru cuptorul dumneavoastra:

Modele de cuptor prezentate: Provence, Le Chef, Carboso.

Share/Bookmark

 

© 2019 Cuptoare cu Lemne.ro | Toate drepturile rezervate. Contactati-ne acum pentru a beneficia de cele mai noi oferte!